Prebacite se na tamni način rada koji je ugodniji za vaše oči noću.

Prebacite se na način osvjetljenja koji je ugodniji za vaše oči danju.

Prebacite se na tamni način rada koji je ugodniji za vaše oči noću.

Prebacite se na način osvjetljenja koji je ugodniji za vaše oči danju.

Taxi Jajce imenik

Sva legalna taksi vozila na krovu moraju imati tablu sa natpisom TAXI. Taksi štandovi su jasno označeni i u Jajcu ih možete pronaći preko puta autobuske stanice. Taksi usluge možete platiti isključivo u gotovini. Taksi prevoz u Jajcu jedan je od najjeftinijih u Evropi, a nekoliko taksista djeluje tokom 24 sata dnevno.

TAXI Žilić
Radno vrijeme: 0-24 h
Vozi: Jajce, BiH
Vaše TAXI ime
Radno vrijeme: 8-17 h
Vozi: Jajce, SBK Kanton
Taxi Jajce , je stranica napravljena s ciljem da prikupi sve taksiste sa područja Jajca na jedno mjesto, te da pruži njihovim korisnicima lakši pronalazak.
Udoban i pouzdan transfer od Jajca po fiksnim i pristupačnim cijenama.Taksi Jajce omogućuje svim vozačima sa područja Jajca da uz minimalnu polugodišnju naknadu imaju dobru i pouzdanu reklamu.
Sve je više korisnika koji za usluge taksija u Jajcu pretražuju internet kao najveći i najbrže dostupni izvor informacija.
Kao vozač taksija možete upisati osnovne podatke o vama, gdje vozite, koje vam je radno vrijeme, broj vašeg telefona na koji vas korisnici mogu dobiti samo jednim klikom. Taxi imenik za Jajce je najbolja reklama zaVas!
Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

error: Content is protected !!