in ,

CryCry OMGOMG CuteCute LOLLOL LoveLove AngryAngry WTFWTF

Preminuo Mirsad Tutmić od posljedica upale pluća

Umro Mirsad Tutmić

Nakon duge i teške borbe sa upalom pluća preminuo je Mirsad Tutmić, vlasnik youtube kanala Mirsad Tutmić odnosno kako ga je nazivao “Tutmić Produkcija”, koji je pokrenut još 2014 godine a na njemu u ovom trenutku broji preko 26 miliona pregleda.

Mirsad je bio poznat široj javnosti kao neko ko je snimao život običnih ljudi, kulturu i tradiciju bosanskog čovjeka. Uradio je mnogo na promociji svoje Orahovice, Nemile, Pepelara i uopšte zeničkog kraja, piše Jajceblog.

Njegovo srce nije izdržalo, nakon duge i teške borbe sa upalom pluća zauvijek nas je napustio. Iza sebe je ostavio bogatu arhivu video zapisa za neke buduće generacije, kao jedna vrsta sjećanja na vrijeme u kojem živimo.

Mirsad Tutmić i Fuad Kasumović

Jajceblog.com

Koje je vaše mišljenje?

Komentari

Leave a Reply
  1. Sve mi je bilo slucajno kao sto je: pogledala Yu Tube i upoznala Mirsada i njegove reportaze, Brajko i Hajrija i mnogo druge… rijeci nemam za tog velikana, jednostavno sve rijeci pohvale imam za njega… bio je povezica – tj most bratstva i jedinstva… usao mi je u svaku poru mog zivota, a mislim i sirom svijeta … I sad slucajno ubacih jedan bosanski video kad ono: Dzenaza Mirsada Tutmica…. hej… staaa, jeli to onaj Mirsad Tutmic sto je snimao didu Brajka…. pa ne mogu da vjerujem….. citam dalje i sve dalje i dalje jecajuci dusom i srcem dok nisam bila svjesna da je to bas istina, da istina je da nas je velikan gospodin Tutmic napustio. Ali ti SPONO svih naroda i narodnosti ostat ces vjecno u nasim mislima, ti ces i dalje postojati za sve one koji su te voljeli i postovali. Legendo..! ostavio si iza sebe dobra djela po kojima cemo te dugo, dugo pamtiti. Neka ti je vjecni Rahnet. El Fatiha

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0